I made this widget at MyFlashFetish.com.

About Me

My photo
blog nie mrupekan blog kesayangan aku .. and thnk aida bcause dah cantikkan bende/.. jom layan

Sunday, 27 November 2011

hahahaha..lawak2..

Time couple ' BABY ' dah break ' BABI '
Time couple ' SAYANG ' dah break 'BANGANG '
Time couple ' I- YOU ' dah break ' WA - LU '
Time couple ' I LOVE YOU KBAII ' dah break ' I HATE YOU CIBAI '
Time couple ' HI DARLING ' dah break ' BYE ANJING '
Time couple ' HANDSOMENYA ' dah break 'SAKAINYA'
Time couple ' YOU LAWA LAH ' dah break ' EH SIAL LAH
hmm..

Saturday, 26 November 2011

tahun baru wat umat Islam

memang terasa sedikit masa berlalu dengan cepat aku rasa.. rasa xpuas berada di tahun lalu.. banyak gak la memori kenangan indah dan pahit yg berlalu.. tapi apa yg patut aku hadapi skrg nie ialah "PMR !! " bapak ah.. aku blom ulangkaji untuk masa depan nie.. sibuk melayan blog,tweet,fb dan myspace.. penat jgak yg membuatnya...tapi yg pasti skrg aku mesti berusaha bersungguh2.. wah caya lah haikal(bajet over 2012) hahahahaha.. jadi lyn jew lah lagu disediakan tu kay?

BYE.... haikal..

Ksian Sepupu AKU ;(

Nie hah.. ngada btol sepupu aku nie.. hmm..  takpew la.. ok blog aku nie, dialah edit smue.. mmg aku mengucapkan terima kasih kepada Aida.. follow la dia.. blog dia : http://rockzfifie.blogspot.com/

follow dia cpat2.. dan komen dia punye post dia punye blog kay kt aku bkn kt dia..hahahaha

Friday, 25 November 2011

kisah seekor kucing

KISAH SEEKOR KUCING

Walaupun dia seekor kucing kenapa anda semua jadi macam nie?akibat kerana kucing tu mencuri seekor ikan goreng,manusia tetap menjadi durjana..apa salahnya jika kucing di biarkan ? sanggup lagi dia memotong ke-4 empat kakinya sehingga putus dan dibiarkan ditengah jalan raya.. cuba anda bayangkan .. nasib kucing ni baik kerana seorg pemuda ni sempat mengambil kucing itu sebelum digilis dengan kereta.. beliau menjumpai kaki kucing tu dekat longkang..

mana pergi semua perikemanusiaan anda tuan2 dan puan2? mana?!

akhirnya kucing itu dibela oleh pemuda dan sekarang pulih tapi kucing itu menjadi kudung..

itulah kisah yg saya bleh kongsikan.. sekian.. (gambar diatas sebagai ilutrasi)

Thursday, 24 November 2011

hi, nama aku haikal jufri!

Haikal jufri...

itulah nama  ku yg baru sahaja yg membuat blog.. bru cek jer.. nk testing..hmm..tpi esok akuakan smbut hari jadi aku awal skt.. sllu buat biase jer.. hmm tu jer kot


kay.. bye